Utviklet og produsert i Norge
Rett hjem i postkassen
15 års erfaring og kunnskap
Utviklet i Norge

SÅ ENKELT STYRKER DU IMMUNFORSVARET

slik styrker du immunforsvaret

Det å være frisk har aldri hatt et større fokus. Mennesker verden over gjør alt de kan for å holde seg i god form. Det er på ingen måte en enkel jobb og ikke alltid like lett å vite hva som kreves. Likevel kan vi være enige om at et sterkt immunforsvar er en fordel.

L-Serin Hjerne - Et komplett kosttilskudd

Immunforsvaret vårt dreper bakterier og virus, og sørger for at vi kan leve som vi vil. På den måten kan vi si at immunforsvaret er livsviktig. Det er vår oppgave å sørge for at det holder seg styrket, og ikke svekket.

EUs myndighet for næringsmiddeltrygghet, EFSA (European Food Safety Authority), har kommet frem til en rekke helsepåstander om både vitamin B12, D3 og sink. Her fremkommer det at virkestoffene blant annet bidrar til immun- og nervesystemets funksjon, der vitamin B12 og D 3 også bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

L-Serin Hjerne er derfor et komplett kosttilskudd da det inneholder vitamin B12, D3 og sink, som alle er viktig for immunforsvaret. Dessuten bidrar L-serin også til økt kognitiv funksjon. Det vil si at L-Serin Hjerne påvirker våre intellektuelle og mentale prosesser, noe som bidrar til bedre hukommelse og økt konsentrasjons- og fokuseringsevne. 

 

Paul Alan Cox er en amerikansk forsker som fokuserer på å oppdage nye medisiner ved å studere urfolks velvære og sykdomsforløp. Sammen med forskere fra bl.a Sverige, USA og Australia reiste Dr. Cox til Okinawa, en øy utenfor Japan. Der oppdaget de at urfolket var i usedvanlig god form, både fysisk og psykisk. 

Deres kognitive funksjoner som hukommelse og konsentrasjonsevne er høyere enn andre steder og antatt levealder på øya er opp mot 110 år. De kom frem til at innbyggerne på denne øya får i seg store mengder L-serin fra deres naturlige kosthold.

Mangel på L-serin, vitamin B12, D3 og sink er vanligere jo eldre man blir og symptomer som tretthet, tung pust, hjertebank, muskelsmerter, svakhet og leddsmerter er symptomer L-serin Hjerne er med på å forhindre. 

Med alderen blir immunforsvar svekket

Vi blir alle forkjølet fra tid til annen eller får influensa. Men med L-Serin Hjerne kan du styrke immunforsvaret og redusere sjansen for å bli syk. For folk flest er ikke influensa spesielt farlig, men etterhvert som man blir eldre og immunforsvaret svekkes kan det føre til andre og mer alvorlige sykdommer, som for eksempel lungebetennelse. Tar du L-Serin Hjerne kan du stoppe den negative spiralen.

Tusenvis av kunder tar L-Serin Hjerne daglig og er fornøyde. De har fått et økt energinivå og en økt ytelsesevne. Samtidig bidrar virkestoffer som vitamin B12, D3 og sink også til at immunforsvaret styrkes. 

Et variert og godt kosthold er krevende

Med alderen vil kroppen gradvis produsere mindre L-serin, vitamin B12, D3 og sink. Samtidig er det ikke nødvendigvis like lett å opprettholde et kosthold som dekker mange av kroppens behov. 

Tofu (koagulert soyamelk som er presset sammen i en form så den til slutt minner om fetaost i utseende) og spirulina, en type alge, er to ingredienser med rikt innhold av L-Serin. 

Vitamin B12 og sink finnes hovedsakelig i mange animalske produkter, som som kjøtt, fisk, melk, ost og egg. Vitamin D3 er et vitamin kroppen selv produseres når huden blir eksponert til sollys. Det finnes også rikelig med vitamin D3 i fet fisk og rogn. 

Det kan være krevende  å opprettholde et variert og godt kosthold hvor man får i seg tilstrekkelig mengde med disse virkestoffene. Tar du L-Serin Hjerne kan du i mindre grad bekymre deg for dette. Du vil få energi til å fokusere på det du ønsker.

Les mer om EUs myndighet for næringsmiddeltrygghet, EFSA og de ulike ingrediensene her:

Helseeffekter

L-serin-49
Vitamin B12-80
Vitamin D3-80
Sink-80
L-serin-50

Les mer

L-serin Hjerne

L-Serin – En viktig del av et sunt kosthold

L-Serin Hjerne kan være med på å øke konsentrasjon og bidrar sannsynligvis til bedre hukommelse. I denne artikkelen forklarer vi noen av sammenhengene for at vi tilbyr L-Serin, og hvordan L-Serin Hjerne selv passer inn i sammenhengen.

INVITASJON

Prøv L-Serin Hjerne GRATIS* i hele 30 dager!

L-Serin Norge

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Sjekk at adressen din stemmer og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager!

L-Serin Norge

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av

 L-Serin Norge AS er registrert hos 

Prøv gratis

Jeg vil gjerne prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager! Nå med fornøydgaranti!

order-form

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

I dag gir vi deg en ekstra FORNØYDGARANTI. Er du ikke fornøyd med effekten etter 4 måneder, får du pengene du har betalt for L-Serin Hjerne tilbake. 

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av