fbpx

SÅ ENKELT FÅR DU MER ENERGI TIL EN MER AKTIV LIVSSTIL

Så enkelt får du mer energi til en mer aktiv livsstil

Det siste året har vært utfordrende på mange områder for de aller fleste. Hverdagen har blitt snudd på hodet. Samfunnet har vært nedstengt, treningsmulighetene har minsket og motivasjonen for å være fysisk aktiv har for mange vært lav. Energien man vanligvis ville fått fra sunne vaner, møte andre mennesker og være ute i frisk luft er ikke tilstede i samme grad som før. 

L-Serin Hjerne - Et komplett kosttilskudd

EU’s myndighet for næringsmiddeltrygghet, EFSA (European Food Safety Authority), har kommet frem til en rekke helsepåstander om både vitamin B12, D3 og sink. Her fremkommer det at virkestoffene blant annet bidrar til immun- og nervesystemets funksjon, der vitamin B12 og D3 også bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

Vitamin B12 bidrar også til kroppens normale energiomsetning og nervesystemets normale funksjon, og etter å ha tatt L-Serin Hjerne føler tusenvis av kunder en forskjell på sitt energinivå. Vitamin D3 er med på å bygge et solid grunnlag for deg som har lyst til å leve en aktiv livsstil ved å styrke mange av kroppens fysiske funksjoner. Blant annet bidrar Vitamin D3 til å opprettholde normal muskelfunksjon og opprettholde normale knokler. 

Sink har også sine fysiske funksjoner i den grad at sink styrker både kroppens hud, hår og negler samtidig som sink er med på å opprettholde normale knokler, et normalt syn og beskytter cellene mot oksidativt stress. 

Forskning l-serin

Paul Alan Cox er en amerikansk forsker som fokuserer på å oppdage nye medisiner ved å studere urfolks velvære og sykdomsforløp. Sammen med forskere fra bl.a Sverige, USA og Australia reiste Dr. Cox til Okinawa, en øy utenfor Japan. Der oppdaget de at urfolket var i usedvanlig god form, både fysisk og psykisk. 

Deres kognitive funksjoner som hukommelse og konsentrasjonsevne er høyere enn andre steder og antatt levealder på øya er opp mot 110 år. De kom frem til at innbyggerne på denne øya får i seg store mengder L-serin fra deres naturlige kosthold.

L-Serin Hjerne gir deg forutsetningene til en aktiv livsstil

Det er ikke lett å opprettholde et variert og sunt kosthold som dekker alle kroppens behov. Selv om mange opplever hjemmekontor som praktisk, fører det ofte til at man rører seg mindre. Man blir mer stillesittende. 

Mange opplever kanskje også at den berømte “dørstokkmila” har blitt lengre. Samtidig har hjemmekontoret gjort det lettere å velge det letteste alternativet på forskjellige områder. Enten det er å velge bort fysisk aktivitet eller spise noe lettvint, som kanskje ikke så næringsrikt. 

Disse vanene er med på å skape funksjoner som nettopp L-Serin Hjerne jobber med å forhindre. Utmattelse, tretthet, lavt energinivå og lav konsentrasjonsevne er alle vanlige effekter av dårlig vaner og en usunn livsstil. 

Tar du L-Serin Hjerne vil det bidra til at du får mer energi til å fokusere på det du ønsker. L-Serin Hjerne vil bidra til å gi deg de forutsetningene du trenger for å øke motivasjonen til en sunn og aktiv livsstil.

Les mer om EUs myndighet for næringsmiddeltrygghet, EFSA og de ulike ingrediensene her:

Helseeffekter

L-Serin-80
Vitamin B12-80
Vitamin D3-80
Sink-80

Les mer

L-serin Hjerne

L-Serin – En viktig del av et sunt kosthold

L-Serin Hjerne kan være med på å øke konsentrasjon og bidrar sannsynligvis til bedre hukommelse. I denne artikkelen forklarer vi noen av sammenhengene for at vi tilbyr L-Serin, og hvordan L-Serin Hjerne selv passer inn i sammenhengen.

INVITASJON

Prøv L-Serin Hjerne GRATIS* i hele 60 dager!

L-Serin Norge

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Sjekk at adressen din stemmer og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager!

L-Serin Norge

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av

 L-Serin Norge AS er registrert hos 

Prøv gratis

Jeg vil gjerne prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager! Nå med fornøydgaranti!

order-form

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

I dag gir vi deg en ekstra FORNØYDGARANTI. Er du ikke fornøyd med effekten etter 4 måneder, får du pengene du har betalt for L-Serin Hjerne tilbake. 

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av