Utviklet og produsert i Norge
Rett hjem i postkassen
15 års erfaring og kunnskap
Utviklet i Norge

SÅ ENKELT ELIMINERER DU TRETTHET OG UTMATTELSE I EN HEKTISK HVERDAG

så enkelt eliminerer du tretthet og utmattelse

Når vi blir eldre, vil kroppen gradvis slutte å produsere naturlige stoffer vi bruker til å holde oss friske og raske. Uten et variert og godt kosthold er det vanskelig å opprettholde et tilstrekkelig nivå med vitaminer, proteiner, aminosyrer og andre stoffer kroppen er avhengig av.  

L-Serin Hjerne - Et komplett kosttilskudd

EUs myndighet for næringsmiddeltrygghet, EFSA (European Food Safety Authority), har kommet frem til en rekke helsepåstander om både vitamin B12, D3 og sink. Her fremkommer det at virkestoffene blant annet bidrar til immun- og nervesystemets funksjon, der vitamin B12 og D 3 også bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.

L-Serin Hjerne er derfor et komplett kosttilskudd da det inneholder vitamin B12, D3 og sink, som alle er viktig for immunforsvaret. Dessuten bidrar L-serin også til økt kognitiv funksjon. Det vil si at L-Serin Hjerne påvirker våre intellektuelle og mentale prosesser, noe som bidrar til bedre hukommelse og økt konsentrasjons- og fokuseringsevne. 

Vitamin B12, D3 og sink er alle bidragsytere til kroppens immunforsvar, hvor D3 i tillegg er med på å styrke kroppens skjelett. 

 

Paul Alan Cox er en amerikansk forsker som fokuserer på å oppdage nye medisiner ved å studere urfolks velvære og

 sykdomsforløp. Sammen med forskere fra bl.a Sverige, USA og Australia reiste Dr. Cox til Okinawa, en øy utenfor Japan. Der oppdaget de at urfolket var i usedvanlig god form, både fysisk og psykisk. 

Deres kognitive funksjoner som hukommelse og konsentrasjonsevne er høyere enn andre steder og antatt levealder på øya er opp mot 110 år. De kom frem til at innbyggerne på denne øya får i seg store mengder L-serin fra deres naturlige kosthold.

En hverdag trenger ikke være energikrevende

I tillegg til å bidra til immunforsvarets funksjon, er en av vitamin B12’s viktigste funksjoner å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin B12 bidrar nemlig til kroppens normale energiomsetning. 

Mange vil sannsynligvis kjenne seg igjen en hektisk og stressende hverdag. Da er det også lett å føle på en form for tretthet og utmattelse. Det blir ofte lange dager og motivasjonen er ikke alltid der den skal være. Kombinerer du dette med et lite varierende kosthold og det faktum at kroppen på sikt vil produsere mindre av nødvendige naturlige stoffer, har du et dårlig utgangspunkt.

Tar du L-Serin Hjerne kan du i mindre grad bekymre deg for dette. Du vil få energi til å fokusere på det du ønsker.

Les mer om EUs myndighet for næringsmiddeltrygghet, EFSA og de ulike ingrediensene her:

Helseeffekter

L-serin-49
Vitamin B12-80
Vitamin D3-80
Sink-80
L-serin-50

Les mer

L-serin Hjerne

L-Serin – En viktig del av et sunt kosthold

L-Serin Hjerne kan være med på å øke konsentrasjon og bidrar sannsynligvis til bedre hukommelse. I denne artikkelen forklarer vi noen av sammenhengene for at vi tilbyr L-Serin, og hvordan L-Serin Hjerne selv passer inn i sammenhengen.

INVITASJON

Prøv L-Serin Hjerne GRATIS* i hele 30 dager!

L-Serin Norge

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Sjekk at adressen din stemmer og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager!

L-Serin Norge

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av

 L-Serin Norge AS er registrert hos 

Prøv gratis

Jeg vil gjerne prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager! Nå med fornøydgaranti!

order-form

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

I dag gir vi deg en ekstra FORNØYDGARANTI. Er du ikke fornøyd med effekten etter 4 måneder, får du pengene du har betalt for L-Serin Hjerne tilbake. 

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av