Utviklet og produsert i Norge
Rett hjem i postkassen
15 års erfaring og kunnskap
Utviklet i Norge

L-Serin er en viktig del av et sunt kosthold for alle over 40 år

L-serin Hjerne
Facebook

Aminosyren L-Serin kan være med på å øke konsentrasjonen og bidrar sannsynligvis til bedre hukommelse. I denne artikkelen forklarer vi noen av sammenhengene. 

Et sunt kosthold er sammensatt av mange komponenter. Det finnes ikke noen undermiddel, eller magiske drikker som kan gi deg alt du trenger i en enkel pakke. L-Serin Hjerne er heller ikke en slik totalløsning, men den viktige aminosyren L-Serin er en del av puslespillet som kan gi oss god livskvalitet og helse til sent i livet.

L-Serin er en aminosyre som finnes naturlig i kroppen. En aminosyre som kroppen er avhengig av for å kunne fungere optimalt og for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet.

Aminosyrer er byggesteiner som alt som lever trenger for å lage proteiner, som hjelper oss med å vokse og med å holde oss friske. Når vi for eksempel spiser fisk, egg, tofu eller gulost, eller annen proteinrik mat, så spaltes proteinet som vi inntar i tarmen, og deles opp til aminosyrer.

Når vi blir eldre mangler vi ofte viktige stoffer.

Etterhvert som vi blir eldre vil hjernen naturlig svekkes, og det er da enda viktigere å sørge for at hjernecellene arbeider under optimale forhold. Dette kan selvsagt gjøres gjennom et nøye planlagt og perfekt kosthold, men i praksis viser dette seg å passe for svært få av oss. 

Hukommelse

Alt med måte og i sammenheng?

For å holde seg frisk og rask er det lurt å ha diverse strategier som alle bidrar til en god livsførsel og god helse. Et vanlig sunt kosthold trenger ikke nødvendigvis tilskudd av aminosyrer eller spesielle proteiner, men det kan likevel være fornuftig med kosttilskudd.

Et godt eksempel på dette er at det har vært fullstendig vanlig at barn i norske hjem har tatt både tran og vitamin-C for bedre å holde seg friske, eller at gravide og ammende kvinner vanligvis får et spekter av kosttilskudd, inkludert blant annet folat. 

Fordelen ved aminosyrer i form av kosttilskudd

Utover dette kan eldre mennesker gjerne dra nytte av kosttilskudd med rene aminosyrer. Konsentrasjonen av aminosyrer og en form som er enkel å fordøye, gjør at aminosyrene raskere og mer konsentrert havner i kroppens omløp. Forskjellige typer aminosyrer, i høyere konsentrasjoner, kan hjelpe med å vedlikeholde muskulatur, indre organer og kroppslige funksjoner. Men dette betyr ikke at vi ikke burde spise riktig, eller at vi ikke burde holde oss litt i bevegelse.

Nå tilbyr L-Serin Norge nye kunder 60 dagers gratis forbruk av kosttilskuddet L-Serin Hjerne, slik at du kan prøve L-Serin helt risikofritt. 

15 år med forskning på L-Serin

Det finnes flere grunner til at L-Serin-aminosyren har fått mer oppmerksomhet i senere tid. Om du ser på andre artikler på siden vår, så finner du henvisninger til grunnleggende forskning på kostholdet til beboerne på den japanske øygruppen Okinawa

Forskningen viser at de får i seg mye L-Serin, og at de blir eldre og holder seg friske, både i kropp og hode. Forskerne mener at L-Serin kan være en medvirkende faktor til deres gode helse, siden mye maten som spises i regionen er rik på kilder til denne aminosyren.

Japanerne er kjente for å være en meget sunn og frisk folkegruppe, noe som allerede ble stadfestet med det første internasjonale studiene på begynnelsen av 1980-tallet. Kombinasjonen av mye ris, fisk, soya, tare og grønnsaker i kosten, sammen med et godt helsevesen og en moderne levestandard, har ført til at japanere generelt blir meget gamle.

Om vi isolerer disse medvirkende faktorene leder folk fra Okinawa likevel. Kanskje spiser de mer fisk, og ernærer seg mer fra sjøen, siden de bor på en mindre øy? Forskergruppen gav spesiell oppmerksomhet til en type tare som spises som grønnsak eller salat til maten. Denne var nemlig stappfull av Serin. Det er kanskje ikke det eneste svaret på gåten om hvorfor Okinawa leder an med så mange friske og raske 100-åringer, men det er meget mulig at denne viktige aminosyren gir oss deler av løsningen.

L-serin Okinawa

INVITASJON

Prøv L-Serin Hjerne GRATIS* i hele 30 dager!

L-Serin Norge

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Sjekk at adressen din stemmer og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager!

L-Serin Norge

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av

 L-Serin Norge AS er registrert hos 

Prøv gratis

Jeg vil gjerne prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager! Nå med fornøydgaranti!

order-form

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

I dag gir vi deg en ekstra FORNØYDGARANTI. Er du ikke fornøyd med effekten etter 4 måneder, får du pengene du har betalt for L-Serin Hjerne tilbake. 

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av