L-SERIN HJERNE OG GODKJENTE HELSEPÅSTANDER

Visste du at L-Serin Hjerne består av ingredienser som har helsepåstander som er dokumenterte og godkjente i Norge og EU?

L-Serin Hjerne

Kosttilskuddet L-Serin Hjerne er utviklet og produsert i Norge, basert på veldokumenterte ingredienser, fra anerkjente leverandører, levert med analysesertifikater i henhold til norske lover og regler.

De riktige virkestoffene

Ofte er det slik at det ikke kun er en enkel faktor som avgjør kognitiv helse. Det kan være forskjellige årsaker til dårlig hukommelse og mangel på konsentrasjon. Smerter, svakt immunforsvar eller om man er sliten og utmattet, kan innvirke på om vi har energi nok til å fokusere, konsentrere eller huske så godt som man burde.

De fleste leger og forskere anbefaler fysisk aktivitet og et godt, balansert og variert kosthold. Dessverre er det ikke like lett for oss alle å ha et perfekt, balansert og godt nok kosthold og her kan L-Serin Hjerne være et positivt daglig kosttilskudd.

Godkjente helsepåstander fra ingredienser i L-Serin Hjerne

Ingrediensene i L-Serin Hjerne er kjente, trygge og godkjent som tilskudd i både matvarer og helsekost.  Aminosyren L-serin produserer kroppen selv men produksjonen avtar kraftig med årene og forskning viser at det kan være viktig å ta tilskudd av denne viktige aminosyren. På oppdrag fra Mattilsynet i Norge har vitenskapskomiteen for Mattrygghet konkludert med at det er trygt å innta L-serin som kosttilskudd i visse mengder. Andre ingredienser som f.eks. Sink, D3 og B12 er det forsket mye på og har registrerte, dokumenterte og godkjente helsepåstander i Norge og EU.

L-serin-52

Psykologisk- og kognitiv funksjon

Etter hvert som vi blir eldre vil hjernen naturlig svekkes, og det blir enda viktigere å sørge for at hjernecellene arbeider under gunstige forhold.

Tilskudd med L-Serin Hjerne bidrar til

 • normal kognitiv funksjon,
 • normal psykologisk funksjon
 • nervesystemets normale funksjon

Energinivået

Energi spiller inn på nesten alle kroppens funksjoner, hva man klarer å yte og hvor godt man makter å holde seg frisk og rask. Mangel på energi skaper flere helsemessige utfordringer.

Tilskudd med L-Serin Hjerne bidrar til

 • normal energiomsetning
 • å redusere tretthet og utmattelse

Immunforsvar

Immunforsvaret er meget viktig å ivareta. Det jobber kontinuerlig aktivt for å beskytte oss sykdommer og negativ påvirkning utenfra. Med et svakt immunforsvar blir man lettere syk og det er behov for lengre tid til å bli frisk igjen etter sykdom. Immunforsvaret kan                        sammenlignes med «kroppens soldater» som forsvarer kroppen mot alle dens «fiender», det er derfor viktig å holde disse                                      «soldatene» i best mulig form slik at de holder seg friske og sterke til å kunne forsvare kroppen.

Tilskudd med L-Serin Hjerne bidrar til

 • immunsystemets normale funksjon

Fysisk funksjon

Å ha en kropp som fungerer og kunne yte best mulig fysisk er viktig for den generelle helsen, men også for den kognitive helsen.

Tilskudd med L-Serin Hjerne bidrar til

 • normal dannelse av røde blodlegemer. Røde blodceller er en del av blodet som pumpes rundt i blodårene. Deres hovedoppgave er å frakte oksygen til alle celler i kroppen og karbondioksid tilbake fra cellene til lungene.
 • å spille en rolle i celledelingsprosessen
 • å opprettholde normale knokler
 • å opprettholde normal muskelfunksjon
 • normal omsetning av fettsyrer
 • å beskytte cellene mot oksidativt stress
 • normal proteinsyntese (Sink). Proteinsyntese er prosessen der nye proteiner, som kroppen er avhengige av, dannes.

 

Det kan også nevnes at tilskudd av L-Serin Hjerne også bidrar til å:

 • opprettholde normalt hår
 • opprettholde normale negler
 • opprettholde normal hud
 • opprettholde normalt syn

Et utvalg av godkjente helsepåstander:

INVITASJON

Prøv L-Serin Hjerne GRATIS* i hele 30 dager!

L-Serin Norge

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Sjekk at adressen din stemmer og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager!

L-Serin Norge

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av

 L-Serin Norge AS er registrert hos