fbpx

6 GODE GRUNNER TIL Å TA L-SERIN HJERNE

Hukommelse

Visste du at inntak av L-Serin som kosttilskudd har skutt i været over hele verden de siste årene? Årsaken er senere tids forskning som har belyst viktigheten av å ha nok L-Serin i kroppen.

1. Opprettholder nødvendige funksjoner

L-serin er en aminosyre som finnes naturlig i kroppen. En aminosyre som kroppen er avhengig av for å kunnne fungere optimalt og for å kunne opprettholde viktige funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet. L-Serin Hjerne helper deg å opprettholde L-Serin nivået i kroppen etter hvert som den naturlige produksjonen avtar.

2. L-Serin beskytter hjernen mot svekkelser - 15 års forskning

Forskeren Paul Alan Cox og hans internasjonale team har brukt 15 år på å forske og komme frem til hvor viktig L-serin er for å beskytte hjernen mot svekkelser og utfordringer som kommer med alderen.

En dokumentar om arbeidet til Paul Alan Cox er vist flere ganger på norsk TV.

Det fremkommer i dokumentaren at innbyggerne i det Japanske øysamfunnet Okinawa når en mye høyere levealder en de fleste andre steder i verden. Ikke nok med det så holder de seg friskere og sprekere enn de fleste.  Forskeren Paul Alan Cox mener dette skyldes først og fremst det høye innholdet av L-Serin i maten de spiser.

3. De riktige virkestoffene

L-Serin Hjerne består av 6 nøye utvalgte og sammensatte virkestoffer og er spesielt utviklet for å forbedre hukommelsen og øke konsentrasjonen.

Ingrediensene i L-Serin Hjerne er kjente, trygge og godkjent som tilskudd i både matvarer og helsekost.  Aminosyren L-serin produserer kroppen selv men produksjonen avtar kraftig med årene og forskning viser at det kan være viktig å ta tilskudd av denne viktige aminosyren. 

På oppdrag fra Mattilsynet i Norge har vitenskapskomiteen for Mattrygghet konkludert med at det er trygt å innta L-serin som kosttilskudd.

Andre ingredienser som f.eks. Sink, D3 og B12 er det forsket mye på og har registrerte, dokumenterte og godkjente helsepåstander i Norge og EU.

4. Norskprodusert etter farmasøytisk standard

L-Serin Hjerne er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Våre produkter er basert på veldokumenterte ingredienser, fra anerkjente leverandører, levert med analysesertifikater. Selskapet Optipharma fremstiller L-Serin Hjerne på deres fabrikk i Drøbak, i henhold til norske lover og regler.

5. L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager

L-Serin Hjerne kan ikke kjøpes i butikk. Å kjøpe kosttilskudd direkte fra oss, innebærer at vi kan holde prisene nede tross høye kvalitetskrav. Vi tilbyr fleksible leveranser for å gi deg maksimal frihet og topp kundeservice. Vi tilbyr nå våre nye kunder å prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager, uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser.

6. Tusenvis tar L-Serin Hjerne daglig

L-Serin-80
Vitamin B12-80
Vitamin D3-80
Sink-80

Les mer

L-serin Hjerne

L-Serin – En viktig del av et sunt kosthold

L-Serin Hjerne kan være med på å øke konsentrasjon og bidrar sannsynligvis til bedre hukommelse. I denne artikkelen forklarer vi noen av sammenhengene for at vi tilbyr L-Serin, og hvordan L-Serin Hjerne selv passer inn i sammenhengen.

L-Serin Norge

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Sjekk at adressen din stemmer og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager!

L-Serin Norge

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av

 L-Serin Norge AS er registrert hos 

Prøv gratis

Jeg vil gjerne prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager! Nå med fornøydgaranti!

order-form

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

I dag gir vi deg en ekstra FORNØYDGARANTI. Er du ikke fornøyd med effekten etter 4 måneder, får du pengene du har betalt for L-Serin Hjerne tilbake. 

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av