Utviklet og produsert i Norge
Rett hjem i postkassen
15 års erfaring og kunnskap
Utviklet i Norge

6 GODE GRUNNER TIL Å TA L-SERIN HJERNE

Visste du at inntak av L-Serin som kosttilskudd har skutt i været over hele verden de siste årene? Årsaken er senere tids forskning som har belyst viktigheten av å ha nok L-Serin i kroppen.

1. L-serin – en spennende aminosyre for hjernen

L-serin er en aminosyre som finnes naturlig i kroppen. En aminosyre som kroppen er avhengig av for å fungere optimalt og for å opprettholde viktige funksjoner i hjernen og sentralnervesystemet. L-Serin Hjerne helper deg å opprettholde L-Serin nivået i kroppen etter hvert som den naturlige produksjonen avtar.

2. Basert på mer enn 15 års forskning

Over 15 års forskning viser at L-serin kan være nøkkelen til å unngå flere aldersrelaterte utfordringer.

På den japanske øygruppa Okinawa blir mange av innbyggerne opp mot 110 år gamle, samtidig som de holder seg godt både i kropp og sinn. Forskere fant ut at kostholdet på Okinawa er proppfullt av aminosyren L-serin! Blant annet på grunn av funnene på Okinawa har L-serin den senere tiden vært gjenstand for stadig mer interesse!

3. 6 virkestoffer som sikrer hjernen viktig næring

L-Serin Hjerne er nøye sammensatt av 6 forskjellige virkestoffer. Produktet er utviklet for å gi deg bedre hukommelse og konsentrasjon, og for den generelle kognitive helsen.

L-serin er hovedingrediensen i produktet. Inntaket av denne aminosyren har på verdensbasis nærmest eksplodert.

Virkestoffet Bacopa monnieri – en urt fra den indiske tradisjonen – hjelper med å forbedre hukommelsen og konsentrasjonen. Sink bidrar til normal kognitiv funksjon og vitamin B12 bidrar til normal psykologisk funksjon. Folat bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. Vitamin D3  for blant annet immunforsvaret. I sum gir disse viktige bidrag til hjernen din, slik at du kan opprettholde en normal kognitiv aktivitet. Dette er en hjelp som våre brukere har satt stor pris på.

4. Norskprodusert etter farmasøytisk standard

L-Serin Hjerne er et kosttilskudd som er utviklet og produsert i Norge. Våre produkter er basert på veldokumenterte ingredienser, fra anerkjente leverandører, levert med analysesertifikater. Selskapet Optipharma fremstiller L-Serin Hjerne på deres fabrikk i Drøbak, i henhold til norske lover og regler.

5. L-Serin Hjerne GRATIS* i 30 dager

Å kjøpe kosttilskudd direkte fra oss, innebærer at vi kan holde prisene nede tross høye kvalitetskrav. Vi tilbyr fleksible leveranser for å gi deg maksimal frihet og topp kundeservice. Vi tilbyr nå våre nye kunder å prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 30 dager, uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser.

6. Tusenvis tar L-Serin Hjerne daglig

L-Serin Norge

Ja Takk! Jeg ønsker å prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager!

1

Fyll inn ditt telefonnummer

2

Sjekk at adressen din stemmer og send inn

3

Motta din prøvepakke i løpet av få dager!

L-Serin Norge

Henter informasjon, vennligst vent noen få strakser.

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av

 L-Serin Norge AS er registrert hos 

Prøv gratis

Jeg vil gjerne prøve L-Serin Hjerne GRATIS* i 60 dager! Nå med fornøydgaranti!

order-form

Vi er overbevist og inviterer deg til å prøve!

Vi gir deg derfor hele 60 dagers forbruk GRATIS*, direkte levert til din postkasse.

I dag gir vi deg en ekstra FORNØYDGARANTI. Er du ikke fornøyd med effekten etter 4 måneder, får du pengene du har betalt for L-Serin Hjerne tilbake. 

Ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelse på L-Serin Hjerne, du må bare gi oss beskjed om du ikke ønsker automatiske leveringer.

Du har selvsagt 14 dagers ubetinget reklamasjonsrett på første forsendelse. 

L-Serin Hjerne leveres trygt hjem til deg av